Nyheder

velkommen til vors 2 får

I sommers rendte 2 lam ind til vores køer og besluttede at misty var blevet deres nye mor. efter gentagne forsøg på at flytte dem hjem igen opgav vi og aftalte med deres ejer at de heller bare måtte blive boende. De er fine Dorset og er blevet døbt ying og yang. Nu bor de i deres egen indhegning og vi overvejer om vi skal prøve at få små lam her på gården

velkommen til snehvide

vi har igen fået en lille ny beboer, nemlig Snehvide.
den skønneste og smukkeste lille hvid hunkat med sorte ører. hun ligner helt en hvid Galloway med sorte markeringer.

små geder flytter ind

vi har fået to nye små geder.
efter swarzi er død syntes vi at vi skulle have en ged mere så vincent havde en allieret overfor lise. Vi købte derfor en lille fin nubisk ged, som vi selvfølge døbte jar jar (pga af de lange ører). men fanden tog ved lise og hun var absolut ikke enig i den beslutning og blev bare sur. hvad gør man så ??? ja man må jo så købe en ven til jar jar, så det gjorde vi så. afsted igen og hente en mere, nemlig binks, så nu har vi 2 små fine nubiske geder og håber med længsel at lise en dag kommer til fornuft og acceptere de to nye.

små killinger er flyttet ind

vi har fået 2 nye beboer igen.

Her i dec. fandt vi en lille killing ude i garagen.
en rigtig lille fin pige, vi nu har taget til os. man kan jo ikke sige nej når hun nu selv vælger at flytte ind hos os. vi har døbt hende Trille.
men det var jo lidt synd at sådan en lille pige ikke havde nogle på sin egen størrelse at lege med, så vi tog op til vores venner mads og tina og hentede en lille pige hun kan lege med. hun hedder Rollo og er en rigtig lille bandit, så nu går den vilde leg med tøjmus og bolde. Skønne små rødder.
 

Farvel nuser Swarzi

Vi har måtte sige farvel til vores lille gamle nuser ged Swarzi. nu kunne hun ikke mere. hun var blevet rigtig rigtig gammel og var så besværet af gigt og smerter at hun skulle have lov til at komme herfra.
Magen til personlighed skulle man leve længe efter.
Lille swarzi har givet os rigtig mange sjove timer sammen og hun var en ener. vi savner hende helt vildt.

Nye beboer på poppelgården

der er flytte to nye beboer ind på gården nemlig ornen Eddie og soen Fifi. De er to små mini grise og er bare søde.
Farfar var godt nok bare sikker på at Eddie var en farlig en´og gik frem og tilbage langs hegnet for at være sikker på at Eddie ikke kom for nær.
der er heldigvis indgået våbenhvile.

Farfar

Der er flyttet en lille orne ind på poppelgården.
Den sødeste lille orne der kom til at hedde Farfar.
Lars tog ham med hjem oppe fra Milene og Michael, som en overraskelse til mig.
Han er bare sød og har allerede "duskede" pigerne, så måske kommer der små dværg-hængebugssvin-grislinger.

Vincent

D. 13-08-2011 flyttede der en lille gedebuk, som hedder vincent, ind her på gården. Han er en lille fin dreng på ca 4 mdr og Lise er allerede forelsket.
Så måske er vi heldige så vi får små kid til foråret.